Loopbaanadvies 45-plus
24 april 2019 

Loopbaanadvies 45-plus

Loopbaanadvies 45+

ONTWIKKELADVIES 45-PLUS

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor werknemers vanaf 45 jaar om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Met dit persoonlijk ontwikkeladvies wil minister Koolmees 45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken naar hoe zij gezond, met plezier en met succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Want een loopbaan is meer dan alleen geld verdienen.

WAAROM DIT ONTWIKKELADVIES?

“Leuk idee, maar wat moet ik er mee? Het gaat goed zo en ik heb het al druk zat!”
Juist dan is dit ontwikkeladvies voor jou geschikt. In die alledaagse drukte kunnen ongemerkt veel dingen veranderen: jijzelf, je functie, je werkgever, je branche of zelfs de gehele arbeidsmarkt. Tel daarbij op dat je waarschijnlijk al ruim 20 jaar werkt, maar eigenlijk pas net over de helft van je loopbaan bent en je ziet dat jouw loopbaan die tussentijdse check verdiend. Wanneer stelde jij jezelf voor het laatst de vraag: wat moet mijn volgende stap zijn op het gebied van werk?

PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN

Het ontwikkeladvies voor 45-plus is specifiek op deze situatie gericht. Samen met mij ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Wij bieden je een korte, krachtige module met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

GRATIS ONTWIKKELADVIES DANKZIJ SUBSIDIE

De minister heeft een aantal beroepsgroepen aangewezen die in aanmerking komen voor de subsidieregeling en daarmee gratis een persoonlijk actieplan voor hun loopbaan kunnen aanvragen. Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed als je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

En als je werkzaam bent in een van de volgende beroepsgroepen (alleen geldig in 2018, in 2019 voor ALLE beroepsgroepen):

  • Administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten
  • Cateringmedewerkers
  • Verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel
  • Gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken
  • Buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers
  • Schoonmakers
  • Ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst

Voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan snel aan voor jouw ontwikkeladvies door een mail te sturen naar Anton Te Velde.
Wij regelen alles voor je rondom de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Niet getreurd, natuurlijk kan ook jij je gewoon aanmelden voor deze module! Deze kost in dat geval € 600,- (excl. btw).

Nieuwsgierig? In een kennismakingsgesprek vertel ik je er graag meer over wat er aan bod komt en hoe deze is opgebouwd. Meer informatie over de subsidieregeling vind je hier.

Vragen of even overleggen?

Te Velde Training & Coaching biedt trajecten op het gebied van loopbaanbegeleidingloopbaanadviesoutplacement en re-integratie tweede spoor. Voor het re-integratie tweede spoor voor werkgevers begeleiden we hen om een effectief traject aan te bieden.

Heb je vragen of wil je advies over of deze module iets voor jou is? Bel: 06-1502 5367 (Anton)

Of klik op onderstaande knop om een WhatsApp te sturen naar Anton

Loopbaanbegeleiding whatsapp Amersfoort

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down