Loopbaanbegeleiding 45 plus

LOOPBAANBEGELEIDING AMERSFOORT

Wat voor jou?
Heb je vragen omtrent je loopbaan?

Wil je weten wat voor baan bij je past?

Ben je aan het her-oriënteren op je carrière?

Loop je vast op je werk?

Wil je weer werkplezier en succes in wat je doet?   

te-velde-coaching-vrouw-cafe-laptop


Wellicht is loopbaanbegeleiding dan iets voor jou. Te Velde Training & Coaching is een loopbaanadviseur of loopbaancoach in Amersfoort en we helpen je bij het beantwoorden van vragen over het behoud van je huidige baan of het vinden van een nieuwe baan. 

Dit kan zowel een nieuwe baan in je huidige werkveld of een nieuw werkveld zijn.


   
    
Thuiswerken - Jongen met laptop

Loopbaanbegeleiding 

voor jou

Bij loopbaanadvies of loopbaancoaching Amersfoort gaat het erom dat je een passende en gewenste loopbaanrichting (her)ontdekt. Dit kan van pas komen op verschillende momenten in je carrière. Misschien sta je op het punt een beroepskeuze te maken of is het tijd voor een volgende carrièrestap. Het kan ook zo zijn dat je net ontslagen bent of met een burn-out hebt gekampt. Wij zijn er zodat je de baan vind die bij je past.
   
    
lucifers-linksboven

Op zoek naar wat je wilt


Samen stellen we je interesses, ervaringen,


kwaliteiten en drijfveren scherp.


Aan de hand daarvan ontwikkelen we een actieplan.


Het doel is dat jouw eigenschappen


het beste tot hun recht gaan komen op de arbeidsmarkt.


   
te-velde-coaching-blauwe-muur-licht

Hoe ziet een traject voor

loopbaanbegeleiding eruit?

Re-integratie 2e spoor - Te Velde Coaching

Stap 1: De intake

  • Om wensen en verwachtingen concreet te kunnen maken, beginnen we met het bespreken van jouw huidige en de door jou gewenste arbeidssituatie. Aan de hand hiervan geef ik een inschatting van het aantal gesprekken of sessies dat we nodig gaan hebben. Meestal zijn dit 6 tot 8 sessies. Deze sessies houden we bijvoorbeeld bij ons in Bunschoten-Spakenburg vlakbij Amersfoort.
te-velde-coaching-man-laptop-cafe

Stap 2: Zelfonderzoek

  • Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Jouw interesses en kwaliteiten staan centraal. Ik help je om deze boven water te krijgen en concreet te maken. Hiertoe hebben we niet alleen gesprekken, maar krijg je ook huiswerkopdrachten met bijvoorbeeld persoonlijkheidsvragenlijsten en competentie- en interessetesten. Deze kun je thuis achter de pc maken. Foto Hannah Olinger

Stap 3: Inzicht

  • Aan de hand van de sessies en huiswerkopdrachten krijg je inzicht in jouw talenten, drijfveren, uitdagingen en (eventueel nog te ontwikkelen) competenties. Op basis van jouw eigenschappen wordt een persoonlijkheidsprofiel opgesteld en wordt duidelijk welke functie goed bij je past. 
Re-integratie Tweede Spoor

Stap 4: Jezelf promoten

  • Tijdens deze stap begeleid ik je bij het maken van een nieuw cv en een goede en onderscheidende motivatiebrief. Ik leer je hoe te solliciteren, hoe je social media het effectiefst inzet en hoe je een sterke ‘elevator pitch’ houdt. Je leert jezelf te promoten. 
te-velde-coaching-collegas-overleg-aan-tafel

Stap 5: Solliciteren

  • Nu is het tijd om te gaan solliciteren. Ik help je een actieplan opstellen dat bestaat uit ingeplande gesprekken bij potentiële nieuwe werkgevers en ondersteun je tijdens je sollicitatieproces. Wat te denken van werkgevers in Amersfoort als je daar zelf ook woont?!

 

Gratis loopbaan ontwikkeladvies voor iedereen vanaf 1 Augustus 2020. Meld je hier alvast aan voor dit traject

Loopbaanbegeleiding Amersfoort

Te Velde Training & Coaching is gevestigd op de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg, net boven Amersfoort. Op deze prachtige en rustige boerderij omgeving ontvangen kunnen we je in alle rust ontvangen. Een plek waar je even vrij kunt zijn van de dagelijkse beslommeringen zodat we samen kunnen onderzoeken en achterhalen wat voor je baan je wilt, waar je talenten liggen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je zo'n baan gaat krijgen.


Deze plek leent zich bij uitstek om hier loopbaanbegeleiding te doen vanwege de rust, ruimte en goede bereikbaarheid vanuit alle richtingen in Nederland. Door de ruimte die er tot onze beschikking is kun je bewegen en daarmee dingen in gang brengen. Vanuit deze openheid kom je makkelijker tot je eigen kern, ambities en verlangen.

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen. 


Te Velde Training & Coaching
Bisschopsweg 7
3752 LK Bunschoten-Spakenburg

te-velde-coaching-collegas-overleg-aan-tafel

Neem contact op!

Contactgegevens


Of vind ons op social media

arrow_drop_up arrow_drop_down