arrow_drop_up arrow_drop_down
Jij gaat stralen op de arbeidsmarkt door loopbaancoaching
11 november 2019 

Jij gaat stralen op de arbeidsmarkt door loopbaancoaching

Jij gaat stralen op de arbeidsmarkt door loopbaancoaching

Loopbaancoaching kan een redding zijn. Sta jij op een kruispunt in je leven en twijfel je over welke route je moet nemen? Je bent zeker niet de enige die deze verwarrende levensfase doormaakt. Wist je dat meer dan de helft van de werkende Nederlanders hetzelfde heeft meegemaakt? Het goede nieuws is dat je deze weg niet alleen hoeft te bewandelen. Loopbaancoaching helpt je weer scherp voor ogen te krijgen wat jij belangrijk vindt. Zo kun jij weer optimaal tot je recht komen op de arbeidsmarkt en doen waar je goed in bent.  

Weer met plezier naar je werk

Wat drijft jou in het leven? Waar ben je goed in? Waar word je blij van? Allemaal vragen die je jezelf gaat stellen tijdens een loopbaantract. Je krijgt inzicht in waarom je ongelukkig bent en vastloopt in je carrière. Loopbaancoaching is ook onmisbaar als je meer inzicht wil krijgen in je competenties. Zo leer je pas echt welke functie bij jou past. Wie wil nou niet met plezier naar het werk gaan en vol energie weer thuiskomen? Loopbaancoaching is een doeltreffende manier om je wensen concreet te maken en de focus te leggen bij wat je echt belangrijk vindt. 

Gratis loopbaancoaching

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een positieve boost geven aan je carrière? Dan is het goed om te weten dat het Ministerie van Sociale Zaken loopbaancoaching sterk stimuleert. Niet alleen preventief om te voorkomen dat iemand werkloos raakt, maar ook om ervoor te zorgen dat je niet te lang in een baan blijft hangen die je ongelukkig en zelfs ziek kan maken. Het Ministerie van Sociale Zaken financiert het loopbaantraject zelfs volledig wanneer je geen uitkering hebt, 45 jaar of ouder bent en minimaal 12 uur per week werkt. 

Herontdek jezelf

Maak je dus vooral geen zorgen over de kosten van loopbaancoaching. Zo kun je je concentreren op zaken die er echt toe doen. Zoals het opstellen van een persoonlijk actieplan zodat jij je doelen zonder omweg kunt gaan bereiken. Loopbaancoaching is waardevol voor iedereen. Of je nou aan het begin van je carrière staat of voelt dat het tijd is voor een nieuwe richting. Een loopbaanadviestraject is pas echt effectief als je samen kunt werken met een loopbaancoach die je echt begrijpt. Je zult ervaren dat je na een kosteloos intakegesprek weer nieuwe energie en inspiratie krijgt om je talenten te gaan herontdekken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

We use cookies