Te Velde Training & Coaching. Vind de baan die echt bij je past.
18 maart 2021 

Te Velde Training & Coaching. Vind de baan die echt bij je past.

Te Velde Training & Coaching. Vind de baan die echt bij je past.

Je bent al een tijdje aan het werk of je bent op zoek naar nieuw werk. Waar moet je beginnen? Er zijn talloze manieren om een baan te vinden. Maar belangrijker is hoe zorg je ervoor dat je werk gaat doen dat bij je past. Dat je werk gaat doen waar je energie van krijgt? Werk gaat doen dat je zo leuk vindt dat de dagen voorbijvliegen als je bezig bent.

Voor veel mensen is werken noodzakelijk om aan het eind van de maand de rekeningen te kunnen betalen. Of heb je het al wat beter en verdien je geld zodat je leuke dingen in het leven kunt doen. Wellicht ben je meer gericht dat je de juiste keuze wilt maken zodat je qua loopbaan uiteindelijk die specifieke functie weet te bemachtigen. Als je beseft dat je een groot gedeelte van je tijd hieraan zult besteden dan is het toch verstandig dat je goede beslissingen neemt. Anders zou het zo maar kunnen zijn dat je achteraf spijt krijgt dat je werk doet dat je niet ligt of dat het je meer energie kost dan dat het oplevert.

 

Re-integratie Tweede Spoor

 

Waar liggen mijn talenten?

We hebben allemaal vele talenten in ons die ons maken wie we zijn. We kunnen en weten meer dan we onszelf toekennen. Op het werk zijn we aangenomen op basis van onze functie wat gekoppeld is aan functie-eisen, werkomschrijving en taken. Braaf ga je elke dag naar het werk om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Het zou zo maar kunnen zijn dat je denkt dat dit alles is wat je kunt. Maar jij als mens kunt en weet veel meer. Je kunt op elk moment beslissen om wat nieuws te doen, nieuwe dingen leren en jezelf te verbreden. Dingen die je al weet gaan gebruiken en toepassen in je huidige baan of bij je nieuwe werkgever. Bij Te Velde Training & Coaching vinden wij het belangrijk om dit bij je naar boven te halen. Zodat je ziet waar je allemaal toe in staat bent. Maar ook dat je uiteindelijk op een plek komt waar je gewoon je ding kunt doen.

 

te-velde-coaching-collegas-overleg-aan-tafel

 

Te Velde Training & Coaching helpt je op weg

Om je te helpen bij de keuzes en dit traject die je moet maken hebben wij bij Te Velde Training & Coaching diverse programma’s. Deze specifieke programma’s zijn afhankelijk waar je staat in jouw loopbaan. Ze passeren hieronder de revue.

 

Loopbaanbegeleiding

Onze kernactiviteit is het begeleiden van mensen via loopbaanbegeleiding. Als loopbaanbegeleider of loopbaancoach geven wij je advies over je loopbaan. Daarbij zetten wij verschillende instrumenten in om te ontdekken welke talenten jij hebt, welke baan bij je past en waar je deze banen kunt vinden. Daarnaast helpen wij je om ook deze baan te bemachtigen. In een drukke banenmarkt wil je ervoor zorgen dat je opvalt bij je toekomstige werkgever en wij helpen je daarbij.

Een 1-op-1 persoonlijk traject helpt je in verschillende manieren dan dat je goedbedoeld in je eentje uitzendbureaus of vacature websites afloopt. Wij staan stil bij wat jij echt wilt. Niet alleen kijken we wat je kunt maar wat jij als persoon nog meer te bieden hebt. Juist door middel van intensieve gesprekken komen dit soort zaken aan bod en aan het licht.

 

Trefwoorden: Loopbaancoach, loopbaanadvies, loopbaanbegeleider, loopbaanbegeleiding, loopbaantraject.

 

Re-integratie 2e spoor - Te Velde Coaching

 

Outplacement

Je bent al aan het werk bij een organisatie maar op een gegeven moment is, om welke reden dan ook, gekozen om uit elkaar te gaan. Je mag van het bedrijf een outplacementtraject kiezen die je gaat helpen om een nieuwe werkplek te vinden.

Een outplacementtraject wordt vaak geïnitieerd door de werkgever omdat hij of zij het traject zal bekostigen. Wij krijgen ook mensen die zelf die keuze willen maken bij wie ze het outplacementtraject willen doen op basis van persoonlijke voorkeur. Beide zijn mogelijk en wij zorgen ervoor dat het financiële gedeelte goed afgehandeld wordt.

Voorop staat dat je ook met een outplacementtraject dezelfde kwaliteit en professionaliteit door ons begeleid wordt naar je volgende baan. Net als bij loopbaanbegeleiding zullen wij instrumenten inzetten, gesprekken voeren en huiswerk meegeven om je te laten reflecteren wat jij echt wilt gaan doen. Als je huidige baan goed bij je paste maar je moet ergens anders de slag dan helpen we je bij het vinden van die ene baan. Een andere mogelijkheid is dat je nog geen uitzicht hebt op een nieuwe werkgever en dan helpen wij je bij het scannen van de arbeidsmarkt en die ene nieuwe bedrijf te vinden die bij je past.

 

Thuiswerken - Jongen met laptop

 

Re-integratie Tweede Spoor

Een re-integratie tweede spoor-traject lijkt in eerste instantie op een outplacementtraject. Echter heeft er eerst iets anders zich voorgespeeld waardoor dit traject wordt ingezet. Je bent namelijk nog wel in dienst van het bedrijf maar om een of andere reden uitgevallen en kun je niet meer deelnemen aan het arbeidsproces.

Wanneer je dit traject doet betekent dit dat je weer aan de slag wilt gaan en weer wilt gaan werken. Met het verschil dat je niet bij je huidige werkgever gaat werken c.q. re-integreren maar bij een andere nieuwe werkgever.

Het grote verschil een normale re-integratie traject en een spoor twee traject is dat er een negatieve situatie is ontstaan waardoor je niet meer verder kunt bij je huidige werkgever. Dat is erg vervelend en het is belangrijk om dat aan te kaarten. Zodat enige onvrede over de situatie weggehaald wordt en niet in de weg gaat zitten bij je nieuwe baan en werkgever.

Net als bij loopbaanbegeleiding en outplacement zullen wij je met dezelfde kwaliteit en professionaliteit begeleiden naar je nieuwe baan. Wij houden rekening met je omstandigheden en kijken wat er mogelijk is. Wij zijn van mening dat deze situatie niet in de weg zou moeten staan bij de nieuwe stap in je leven.

Trefwoorden: Re-integratie Tweede Spoor, Re-integratie tweede spoor voor werkgevers

 

te-velde-coaching-man-laptop-cafe

 

Over Te Velde Training & Coaching

 

Te Velde Training & Coaching richt zich op loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, jobcoaching, outplacement, en re-integratie 2e spoor. Ik heb inmiddels vele cliënten begeleid naar de baan die bij hen past. Ik ben geregistreerd bij het NOLOC (Nederlandse Orde voor loopbaanadviseurs en outplacement consulenten) en heb daarnaast ruime ervaring in diverse managementfuncties opgebouwd. Graag help ik je verder op weg naar je nieuwe baan!

 

Te Velde Training & Coaching is vanuit alle hoeken van Nederland goed te bereiken. Wij zijn gevestigd in Hartje Nederland. Verder komen veel mensen uit onderstaande regio’s.

AmersfoortBunschotenSpakenburgBunschoten-SpakenburgHooglandHoevelakenZeistHilversumVoorthuizenBarneveldAmsterdamLarenHuizenBlaricumNaardenBaarnSoestApeldoornNijkerkNijkerkerveenPuttenBussumEemnesZeewoldeWoudenbergDe BiltHarderwijkDen DolderUtrechtDriebergenMaarssenHoutenNieuwegeinEdeBarneveldWageningenRhenen en Veenendaal.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down