Re-integratie 2e spoor - Te Velde Coaching

Re-Integratie Tweede Spoor

Wij helpen je snel weer aan de slag

te-velde-coaching-man-achter-computer-en-tablet

Wat is je situatie?

  • Is er sprake van langdurig ziekteverzuim?
  • Heeft de arbeidsdeskundige vastgesteld dat er binnen spoor 1 te weinig benutbare mogelijkheden zijn?
  • Of heeft het eerste ziektejaar nog geen oplossing gebracht? 

Dan is het tijd voor een re-integratie tweede spoor! 


Ander werk bij een andere werkgever. Dat is het doel van tweede spoor re-integratie.

Re-integratie 2e spoor - Te Velde Coaching

Wat gaan we doen?

Met een gedegen en effectief programma ben je niet langer uit het arbeidsproces dan nodig. Te Velde Training & Coaching helpt je in een uniek 2-fasen programma via de kortste weg naar duurzaam werk.

Een baan waar je met plezier aan de slag gaat. Met een nieuw herwonnen gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Loopbaancoaching
Jij wilt er wel voor gaan en er wat van maken en je wilt dat doen voor iemand die in jou gelooft en je de kans geeft om dat waar te maken.
te-velde-coaching-twee-collegas-overleg-fabriek

Wanneer re-integratie tweede spoor?

Je hebt te maken met een re-integratie tweede spoor traject wanneer de arbeidsdeskundige heeft vastgesteld dat er geen passend werk bij je huidige werkgever gevonden kan worden. Op dat moment is het tijd voor re-integratie tweede spoor waar we op zoek naar een nieuwe functie bij een nieuwe werkgever.

Een nieuwe plek waar je weer aan de slag kunt. Met plezier en energie.

te-velde-coaching-collegas-overleg-aan-tafel

Zo werkt het tweede spoor traject!

In de eerste fase gaan we aan de slag met jou! Jij staat centraal. Deze fase wordt ook wel de oriëntatiefase genoemd. Na het intake-gesprek plus de dossieranalyse gaan we aan de slag met jou. Belangrijke onderwerpen die we bespreken zijn: acceptatie, je vaardigheden, arbeidsmarktonderzoek, ambities en persoonlijke kwaliteiten.

Daarnaast ga je zelf concreet aan de slag met persoonlijkheidsvragenlijsten en competentie- en interessetesten. Op basis van de gesprekken en de huiswerkopdrachten stellen we een persoonlijkheidsprofiel en actieplan met als uitkomst het benoemen van passend werk. Hiermee ben je goed voorbereid op de arbeidsmarkt.

Hiermee wordt fase 1 afgesloten. 

te-velde-coaching-collegas-overleg-aan-tafel

Fase 2

Daarna gaan we in fase 2 aan de slag op basis van het zoekprofiel naar vacatures die jou op het lijf zijn geschreven. Hiertoe wordt onder andere job hunting, netwerken en actief solliciteren en voorbereiden op gesprekken ingezet.

Voor een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt is het belangrijk om gedoseerd aan de slag te gaan met de nodige aandacht voor jouw energiebalans waardoor ook je zelfvertrouwen wordt vergroot. Hierdoor zorg je ervoor dat je uiteindelijk weer vitaal aan de slag gaat in een nieuwe baan en met plezier aan het werk gaat.

Loopbaancoaching contact Te Velde Coaching


Persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte begeleiding!

Het is belangrijk dat je persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte begeleiding krijgt, zodat je weer met energie en motivatie aan de slag kunt. Te Velde Training & Coaching begeleidt en ondersteunt je hierin graag.


Met de juiste aanpak en coaching helpen we je zodat je weer met plezier aan de slag kunt in een geschikte baan en een fijne werkomgeving. We geven je net even dat nodige steuntje in de rug om je te helpen om van jouw re-integratietraject een succes te maken. 
Re-integratie traject werkgever

Te Velde Training & Coaching 

Te Velde Training & Coaching houdt zich bezig met loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching, re-integratie tweede spoor en outplacement. 

Inmiddels hebben we een groot aantal cliënten kunnen begeleiden naar de baan die past als een perfect maatpak. 

Loopbaancoaching - Anton Te Velde

Het coachingstraject

Ons coachingstraject stimuleert je om zelf weer stappen te durven zetten en de regie over jouw leven terug te pakken. In de afgelopen jaren hebben we veel cliënten succesvol begeleid naar een leuke nieuwe baan of een gezond bestaan als zelfstandige. Omdat we veel ervaring hebben met het begeleiden van medewerkers in hun loopbaan, kunnen we jouw persoonlijke begeleiding helemaal afstemmen op je behoeftes en wensen. Dit alles met het doel om van je re-integratie tweede spoor een daverend succes te maken. 


Uiteraard is jouw eigen inzet hierbij cruciaal. Het gaat immers om jouw leven. Dat nemen wij heel serieus. Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat je met een coach werkt die goed bij je past. Daarom start een traject altijd eerst met een verkennend gesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos.


Klikt het met je coach en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan starten we het traject. Neem contact met ons op

Wil je weten wat onze coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen je meer over de verschillende coachingsmogelijkheden.

Stel nu jouw vragen over het re-integratietraject tweede spoor en bel ons op via 06-15025367. Het is ook mogelijk om ons te mailen als je dat makkelijker of prettiger vindt.

Onze contactgegevens met e-mailadres vind je op onze contactpagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down